За нас Организација Програма Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Здружение на пензионери Крива Паланка и Ранковци

Ул. Никола Тесла бб

91 330 Крива Паланка

Тел.031 620 933

Моб. 071 650 001

Е-mail zrkrivapalanka@gmail.com

 
  изработено од Medium 3