За нас Организација Програма Документи Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Здружение на пензионери Струмица

e-mail: zp.strumica@yahoo.com

тел. 034 345967
моб. тел. 070 749 099
              071 591 368
              072 317 233

 

 
  изработено од Medium 3