За нас Организација Програма Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Здружение на пензионери од Општина Дојран

Ул Антон Панов бр 12, Дојран

e-mail: zpdojran@hotmail.com

тел. 070/354-960

 
  изработено од Medium 3