Инфо  

Галерии

Активности на СЗПМ
Меѓународна соработка
Награди и признанија
Јубилеи

За 324.000 корисници на пензија во земјава јануарските пензии, кои ќе ги добијат овој месец, се зголемени за 722 денари.

31.1.2020

324.000 пензионери ќе земат пензии повисоки за 722 денари, изјави денеска заменичката на претседателот на Владата, Мила Царовска и додаде дека зголемувањето се прави откако е стабилизиран пензискиот систем и за една година е намален дефицитот за над 3,7 милијарди денари.

Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3