Инфо  

Галерии

Прашање до Владата за третиот пакет на Владините економски мерки

19.5.2020

До
Претседатекот на Владата на Република Северна Македонија
Г- н Оливер Спасовски

Почитуван претседателе,

Најнапред голема благодарност за се’ што прави Владата и Вие за подобро да се справиме од пандемијата предизвикана од Корона вирусот.

Во јавноста беше презентиран третиот пакет на Владините економски мерки.
Ве молиме да ни објасните дали некоја од овие еконoмски мерки се однесува и на корисниците на пензија.
Однапред се заблагодаруваме на разбирањето и отстапеното време!

Претседател на Сојузот на здруженија на пензионерите на Македонија, Станка Трајкова

преземи го прашањето во оригинал
Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3