Инфо  

Галерии

Обраќање на претседателката на СЗПМ, Станка Трајкова на 11-тата Републичка пензионерска ревија на песни, музика и игри

23.6.2021 Обраќање на претседателката на СЗПМ, Станка Трајкова на 11-тата Републичка пензионерска ревија на песни, музика и игри одржана на 23.6.2021 година во Скопје на која присуствуваше и ги поздрави присутните Премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев.
Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3