Инфо  

Галерии

Изјава на претседател на Сојуз на Здружение на пензионери на Македонија, Станка Трајкова

5.7.2021 Изјава на претседател на Сојуз на Здружение на пензионери на Македонија, Станка Трајкова, на прес конференција во Куманово.
Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3