Инфо  

Галерии

Обраќање на претседателката на СЗПМ Станка Трајкова на Денот на пензионерите

23.9.2021 Обраќање на претседателката на СЗПМ Станка Трајкова на 20 септември 2021 година, на Денот на пензионерите, на Свечената седница по повод 75 години од пензионерското организирање во нашата земја.

Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3