Инфо  

Галерии

25-ти јубилејни пензионерски спортски натпревари Велес 2021

28.9.2021

На 29.9.2021 година во организација на Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија се одржуваат „25-тите јубилејни пензионерски спортски натпревари Велес 2021“, а домаќин е здружението на пензионери од Велес.

На натпреварите ќе се натпреваруваат околу 200 пензионери од 32 здруженија во 5 дисциплини.

Посебна благодарност на ХАЛКБАНК за поддршката на пензионерите и на овие спотрски натпревари, со која Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија има одлична плодна соработка.

Исто така се заблагодаруваме за поддршката и на ИУТЕКРЕДИТ, ВИНЦИНИ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ

СЗПМ

Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3