Инфо  

Галерии

Прес-конференција по завршување на Советот за социјална сигурност за усогласување на пензиите

22.3.2023На 16 март 2023 година заседаваше Совет за социјална сигурност на кој покрај членовите на Советот присуствуваше Премиерот Димитар Ковачевски и Министерката на Министерството за труд и социјална политика. По седницата имаше прес конференција на која за јавноста и медиумите се обратија Премиерот Димитар Ковачевски и Министерката на Министерството за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и Претседателката на Сојузот на здруженија на Македонија Станка Трајкова

Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3