Инфо  

Галерии

За претседател на СЗПМ и претседател на извршниот одбор на СЗПМ повторно избрана досегашната претседателка Станка Трајкова

29.3.2023 На денешна седница на Собранието на Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија едногласно со акламација повторно за претседател на Сојузот и на Извршниот одбор беше избрана Станка Трајкова.
Страници на здруженија
 
  copyright © SZPM | изработено од Medium 3