За нас Организација Програма Документи Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Здружение на пензионерите на „Охрид и Дебрца“

Ул. Димитар Влахов бр 46  Охрид
Телефон 046 262 149
E-mail: zpohrid@hotmail.com

 
  изработено од Medium 3