За нас Организација Програма Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Општинско здружение на пензионери Вевчани

6.000 Вевчани

e-mail адреса: Penzioner.vevcani@hotmail.com

076 227 411

 
  изработено од Medium 3